logo

Ambientes Cat

Ambients sonors

Les experiències que vivim no les experimentem a través d'un únic sentit, sinó que vénen marcades per la suma de tots ells. Quan viatgem, degustem alguna delícia o ens reunim amb algú, l'experiència ens ve tant pel que veiem, olorem, assaborim, toquem i sentim. No vivim la mateixa experiència quan prenem un vi o el nostre plat favorit enfront del mar, enmig de la muntanya o al centre de la ciutat

En Interloqua disenyem ambients sonors que es creen i es van modificant contínuament, com els ambients que sentim en la realitat. Aquests ambients ens transporten a altres llocs i ens evoquen diferents emocions i sentiments que transformen les experiències. Com seria menjar dins d'un bosc de violins? O comprar dins d'una selva electrònica? Allotjar-se en una prada renaixentista? O prendre un bany en un mar exòtic?

De tots els sentits, el so és el pont que millor connecta la nostra part emocional i racional. Té el poder com cap altre d'omplir d'emocions la nostra realitat. Aquest fet ho experimentem cada vegada que veiem una pel·lícula, assistim a un espectacle o fins i tot en molts moments de la nostra vida diària.

Beneficis ambients sonors

A través dels nostres ambients creem experiències sonores en punts de venda, centres comercials, hotels, restaurants o SPAs que transformen l'experiència de marca viscuda pel client.

Crear l'ambient idoni per a cada cas no solament crea experiències, si no que ens reporten resultats directes com l'augment de vendes, augment de la satisfacció del client i la seva fidelització així com l'augment de la productivitat i el benestar tant del client com del propi personal.

Increment de vendes

L'elecció de l'ambient idoni per al seu punt de venda, pot augmentar significativament el número de vendes del seu producte o servei

Augment satisfacció client

La millora de l'experiència de marca, incideix directament en la percepció que reben d'aquesta els clients i a la satisfacció dels mateixos

Augment de la sensació de benestar

Un ambient estudiat i creat per generar una sensació o emoció determinada al punt de venda, augmenta el benestar i la productivitat de les persones que es troben en ell.

Consultoria d'Àudio Branding

En Interloqua treballem a través de l'estudi previ de la marca o negoci, per crear els ambients que millor comuniquin les sensacions i els valors que connecten emocionalment amb els vostres clients.

Disseny a mida

Realitzem dissenys a mida d'ambients sonors per crear experiències úniques de marca. Amb aquests potenciem la diferenciació, el reconeixement i la fidelització a les mateixes

Hardware y software

Treballem amb software i hardware autònoms que generen ambients en temps real i permeten una fàcil instal·lació, manteniment i ús en els diferents punts de venda de la marca o negoci.

Ambients en temps real

Creem ambients que es van generant i modificant en temps real. Això permet generar un efecte no repetitiu, que ens submergeix totalment en l'experiència d'igual forma a com ho fem en un ambient real.

Para más información llama al 93 787 59 12